Ja gezellig, een kledingparty van QUDELO

Hoe werkt het?

Wij komen met de collectie (dameskleding, armbanden en halskettingen) naar je toe, zodat je gezellig met je vriendinnen, onder het genot van een hapje en drankje, op je gemak de collectie kunt passen en combineren.

De gekochte items kunnen na contante betaling direct mee genomen worden.

De gastvrouw ontvangt een tegoedbon van een nader af te spreken bedrag verhoogd met 5% van de omzet van de avond. De tegoedbon kan uiteraard direct besteed worden.

Hoe organiseer ik een kledingparty?

Een kleding party organiseren is heel simpel. De gastvrouw nodigt een aantal vriendinnen uit bij haar thuis. Minimaal 6 personen. Een maximum is er niet. Wij adviseren wel om met het aantal uit te nodigen personen rekening te houden met de beschikbare ruimte. Het moet natuurlijk wel gezellig blijven en iedere gast moet de ruimte en de gelegenheid krijgen om haar keuze te maken. In de praktijk blijkt dat over het algemeen 12 personen het natuurlijke maximum is.

Wij verwachten van de gastvrouw dat er een gezellig drankje en hapje geserveerd wordt en dat het afgesproken minimum aantal personen aanwezig is.

Wat hebben wij nodig?

Wij hebben 8 strekkende meter voor de kleding rekken nodig. De opstelling kan uiteraard gevarieerd worden van één enkele rij van 8 meter tot een markt opstelling op b.v. een ruimte van 4 x 2 meter. De minimale hoogte van de ruimte dient 2,30 meter te zijn i.v.m. de hoogte van onze dubbele rekken.
Daarnaast hebben wij graag de beschikking over een tafel.
Wij worden graag vooraf geïnformeerd over het soort vloerbedekking in de ruimte. Dit is voor ons van belang om te weten zodat wij voor materiaal kunnen zorgen om beschadiging aan de vloer door de rekken te voorkomen (vooral vloeren met laminaat en parket zijn kras gevoelig). Het spreekt voor zich dat de ruimte schoon dient te zijn. Wij zijn zelf dierenliefhebbers, echter dieren en een kledingparty gaan niet samen.... dus absoluut geen honden, katten, vogels of andere dieren in de ruimte bij de kleding.

Neem gerust contact op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

QUDELO is gevestigd in Zwanenburg/Halfweg. Afstanden zijn geen bezwaar. Echter voor afstanden boven 25 km zullen nadere afspraken gemaakt worden. Uiteraard alles in goed overleg vooraf.

HOME

Copyright 2008 QUDELO / Hans Diderich